fbg.be


Rubriek:  DEUREN Ottenburg

Wargee Bvba

Neerpoortenstraat 20 (In de buurt)
3040 Ottenburg



Tel.: 010-88 92 01
Fax: 010-81 55 93


Wargée
Uit het juiste hout gesneden
Al sinds 1978 staat ons familiebedrijf garant voor het ontwerp, de vervaardiging en plaatsing van trappen, deuren en parketten. Modern of klassiek, exotisch of inlands hout van wel 250 jaar, standaard of op maat, de mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Wij nodigen u uit om inspiratie op te doen op deze website en begeleiden u graag bij uw keuze.
Toen vader Guy Wargée eind jaren 70 zijn schrijnwerkersbedrijf oprichtte, had hij één doel voor ogen: ambachtelijke kwaliteit leveren. Zijn aanpak bleek succesvol en gaandeweg omringde hij zich met gedreven medewerkers. Steeds meer particulieren en aannemers vonden de weg naar de vestiging in Ottenburg, die stilaan te klein werd. In 2008 is Wargée verhuisd naar Waver, waar de ondertussen zeventien medewerkers nog steeds met liefde voor het vak hout bewerken onder leiding van Philip Wargée.
De hoeksteen van ons vakmanschap is de zorgvuldige selectie van het hout. Enkel de bomen die de juiste structuur en kwaliteit vertonen, komen in aanmerking. Ons uitgebreide leveranciersnetwerk kent onze behoeften en wensen, zodat we steeds op hout van topkwaliteit kunnen rekenen. Elke plank wordt bovendien aan een kritische blik onderworpen. Onze stock wordt overigens op een constante 17 graden gehouden. Op die manier blijft de kwaliteit van het hout bewaard.