fbg.be


Rubriek:  Meubelen Import Fa Deerlijk

duqasch

Bontestierstraat 14 (In de buurt)
8540 Deerlijk



Tel.: 056-726904
Mobiel: 0472990861
Fax: 056-728508


A multi table, tuin:
Deze tafel heeft zijn weg gevonden in verschillende doelgroepen, om maar een nieuwe ontwikkeling in betonmeubilair voor te stellen: betonmeubilair in “Effix design”.
Effix design heeft een buitengewone duurzaamheid, onderhoudsvriendelijk en bewerkt met zelfreinigend en luchtzuiverend componenten. Deze meubelen kunnen functioneren als multifunctioneel tuin assortiment . De salontafel in zijn vorm verleent zich tot verschillende mogelijkheden qua sfeer. Met toebehoren als: een BBQ-set, een ijsbar, led-verlichting en bio-kachel, open haard. Het voordeel van het meubel is dat men met één vele mogelijkheden kan creëren.
A multi table, privé:
Deze tafel is een must om in de privé toe te passen, door zijn uitgebreide esthetica qua grondstof keuze, volkern, optische materialen als corian, avonite, geta core, houtkeuze zoals fineer vernist, wortelhout in gepolierde polyester, bladgoud, de nieuwe uitgebreide golden coco collectie, zoals plaatmaterialen die verwerkt zijn met bamboe, parelmoer, coco’s noten, laque, etc….
A multi table, architectuur:
Deze tafels zijn een bron van inspiratie voor architecten en ontwerpers, een must voor aanbestedingen, nieuwe look voor verschillende dimensies, een nieuwe ontwikkeling naar sfeer.
A multi table, horeca:
Deze tafels zijn in zijn bijzonder interessant naar onverplaatsbaar meubilair, naar anti diefstal. Receptie tafels met het uitgebreid assortimenten gamma, BBQ-set, een ijsbar, led-verlichting en bio-kachel, open haard.
A multi table, nachtclubs & hotels:
Deze tafels, zowel de salontafels of de lounge tafels creëren een aparte sfeer, de lounge tafel is een zéér aangename tafel die fungeert zoals een toog meubel om gemakkelijk met acht personen rond te staan of rond aan te zitten op hoge lounge stoelen. Ideaal dus voor nachtclubs, dancings, hotels en vermaak. Wat dus hier weer van toepassing is zijn de accessoires zoals ijskuipen, bio-kachels die in een rand liggen van keien of zand om rookartikelen in uit te doven. De exotische materialen keuze ligt hier weer voor de keuze , zoals de uitgebreide collectie golden coco, en met de sfeervolle led-verlichting.
A multi table, afmetingen:
De salontafel heeft een vierkante afmeting van 1070 mm, op een hoogte van 500 mm in open stand 1800 mm, de salontafel is zeer gemakkelijk te verrollen door zijn krachtige wielen mits de tafel 200 Kg weegt. De lounge tafel heeft een vierkante afmeting van 1070 mm, op een hoogte van 1100 mm met zijn conische voet. Minder verplaatsbaar of niet verplaatsbaar.