fbg.be


Rubriek:  UITGEVERIJEN Antwerpen

Kerk En Leven

Halewijnlaan 92 (In de buurt)
2050 Antwerpen



Tel.: +32 (0)3-210 08 11
Fax: +32 (0)3-210 08 36


FULL SERVICE
Halewijn verzorgt ieder product tot in de puntjes, dankzij en mét de nieuwste technologieën. Elk facet komt aan bod: advies, creatie, opmaak, druk, afwerking, levering en verzending. Altijd volgens uw wensen.

EERLIJKE SAMENWERKING
Halewijn heeft voor iedere fase van het proces ervaring en knowhow. Van bij het eerste contact adviseert Halewijn u eerlijk en deskundig. U als klant bent nauw betrokken bij de uitvoering van uw order. U kunt steeds terecht bij dezelfde contactpersoon die uw order opvolgt. Persoonlijke service en samenwerking zijn dan ook geen holle woorden bij Halewijn… Dankzij nauw overleg en een goede verstandhouding krijgt u ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitsverhouding. En tijdens het hele productieproces houdt Halewijn zich aan een strikte planning en respecteert de afgesproken deadlines.

ZORG VOOR MENS EN MILIEU
Zorgvuldig omspringen met mens en milieu is belangrijk voor Halewijn. Wij zijn FSC-gecertificeerd, wij produceren uw drukwerk in een milieuvriendelijk drukproces en het afval wordt gesorteerd opgehaald voor recyclage. Het milieu krijgt dus de aandacht die het verdient. Zo ook het welzijn van de medewerkers in hun werkomgeving. Halewijn werd laureaat van het ‘Mensura Fonds René De Jongh voor Veilige Arbeid en Welzijn 2007'. Een filmpje (.flv) toont de zorg van Halewijn die een team van specialisten motiveert om elke opdracht verfijnd af te werken, en dit al meer dan zestig jaar.